“We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen”

Hoe wij werken

Weet jij precies waar je voor verzekerd bent? Waarschijnlijk niet. Maar geloof ons, je bent niet de enige. Uit onderzoek blijkt namelijk dat heel veel mensen over- of dubbel verzekerd zijn. Of te veel betalen als gevolg van een overlap in dekkingen. Jammer, want zo betaal je vaak al honderden euro’s per maand extra.

Onze eerste kennismaking begint dan ook met een goed gesprek. Bij je thuis, op de zaak, bij ons op kantoor of waar je maar wilt. Over wat je doet, hoe je woont, werkt, leeft, reist en nog veel meer. Jij laat ons weten wat je van ons verwacht. Wij leggen op onze beurt in heldere taal uit wat je daarvoor nodig hebt. Precies zo, in die volgorde. Zo weet je zeker dat je de verzekeringen hebt die optimaal voldoen aan jouw persoonlijke situatie.

Schade melden of een afspraak maken

Online premie berekenen?

Daar doen wij niet aan. Om de doodeenvoudige reden dat dit vaak niet representatief is. De premie die je betaalt is helemaal afhankelijk van je situatie en overige verzekeringen. Bovendien willen we niet dat je te maken krijgt met onvoorziene kosten achteraf. Of dat je je juist over- of dubbel verzekert. Een goed advies begint dan ook met een persoonlijk gesprek. Ook als je snel een verzekering nodig hebt; in de meeste gevallen heb je de polis namelijk al binnen 24 uur in huis.

Waarom kiezen voor THUIS?

Snelle afhandeling

Lees meer

Snelle afhandeling

Als er iets gebeurt, is dat op zichzelf al vervelend genoeg. Dan wil je niet ook nog eens lang wachten totdat het ook verzekerings-technisch geregeld is. We zorgen dan ook voor een snelle schadeafhandeling, inclusief het geld op je rekening.

Eén aanspreekpunt

Lees meer

Eén vast aanspreekpunt

Of het nu je particuliere verzekeringen betreft, je zakelijke of beide; je hebt altijd één vast aanspreekpunt. Zo weten we wat er speelt, kunnen we snel schakelen en krijg je direct een antwoord op al je vragen.

Altijd in de buurt

Lees meer

Altijd in de buurt

Schade, een ongeval of iets ergers komt nooit gelegen. Maar mocht er onverhoopt toch iets gebeuren, zijn we altijd in de buurt. Om schade te melden of gewoon je verhaal te doen. Zelfs in het weekend en op feestdagen.

Duidelijke taal

Lees meer

Duidelijke taal

In verzekeringsland heb je regels, nog meer regels en uitzonderingen op die regels. Wij laten je graag zien waar je precies voor verzekerd bent en wat er in het geval van schade gebeurt. En dat in gewoon Nederlands.

Altijd actueel

Lees meer

Altijd actueel

Je hebt binnen een goed beveiligde omgeving altijd online en actueel inzicht in al je verzekeringen. En omdat mensen en situaties veranderen, gaan we graag met je om de tafel zitten om te kijken of het verzekeringspakket nog up-to-date is.

Onafhankelijk advies

Lees meer

Onafhankelijk advies

THUIS in verzekeringen werkt samen met alle verzekeraars in Nederland. Zo kunnen we appels met peren vergelijken. En per risico en situatie op zoek gaan naar de aanbieder met de meest gunstige voorwaarden.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Nieuwsbrief particulieren

Nieuwsbrief zakelijk