“Omdat jij je liever richt op je eigen zaken”

THUIS bij ondernemers

Als ondernemer, manager of directeur heb je het er maar druk mee. Je zit waarschijnlijk vaker op je werk, dan op de bank. Spendeert de nodige privétijd aan het beantwoorden van e-mails. En bent meer bezig met het blussen van brandjes, dan met je eigenlijke werk. Laat staan dat je tijd hebt voor al die ‘randzaken’, die stiekem toch ook wel erg belangrijk zijn.

Wij begrijpen dat en halen graag wat druk van de ketel. Met verzekeringen die ertoe doen. Op een moment dat het jou uitkomt en in duidelijke taal. Met eerlijke premies en begrijpelijke voorwaarden bovendien. Zo kun jij je onbezorgd richten op de zaken die er echt toe doen. Jezelf bijvoorbeeld.

Meer weten?

Bel 0499 743 100

Wij zijn thuis in:

  • Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen
  • Lijfrenterekeningen/-verzekeringen
  • Overlijdensrisicoverzekeringen
  • Aansprakelijkheidsverzekeringen
  • Inboedelverzekeringen
  • Kostbaarhedenverzekeringen
  • Personenauto-/bestelautoverzekeringen
  • Rechtsbijstandverzekeringen
  • Verkeersrechtsbijstandverzekeringen

Grip op je zaak

Ondernemen brengt risico’s met zich mee. Maar het is wel fijn om als ondernemer grip te houden op de risico’s die je loopt. Keuzes maken over wat je wel en niet wilt verzekeren. De lijst met bedrijfsverzekeringen is immers eindeloos. En je overal voor verzekeren is niet alleen te kostbaar, maar ook onnodig. We wijzen je graag de weg en zijn daarbij vooral thuis in verzekeringen voor het mkb en de agrarische sector.

Risico-inventarisatie

Het afsluiten van een bedrijfsverzekering is vaak niet iets wat je een-twee-drie regelt. Kleine ‘ongelukken’ kunnen immers grote gevolgen hebben. Want stel je geeft een verkeerd advies aan een klant en die lijdt daardoor grote verliezen, dan kun je daar als ondernemer aansprakelijk voor gesteld worden. Of je bedrijf ligt tijdelijk helemaal stil als gevolg van brand, inbraak of een bedrijfsongeval, wat dan? We staan je bij met heldere oplossingen en een goed advies. Uiteraard werken we ook daarbij samen met toonaangevende maatschappijen.

Werkwijze en specialisme

Na een eerste kennismaking en eventuele bezichtiging van de locatie, brengen we de risico’s die je loopt in kaart. Op basis daarvan kun je zelf beslissen welke keuzes je maakt. Voor de meer complexe producten, zoals een Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV), gaan we nog een stap verder.

Als specialist in het bieden van AOV’s beschikken we namelijk over een uitgebreid vergelijkingsprogramma. Hiermee kunnen we alle verzekeraars op zowel premie als voorwaarden met elkaar vergelijken. Dat is niet alleen handig bij het maken van een keuze voor een AOV. Maar voorkomt ook dat je achteraf voor vervelende verrassingen komt te staan.

Waarom kiezen voor THUIS?

Snelle afhandeling

Lees meer

Snelle afhandeling

Als er iets gebeurt, is dat op zichzelf al vervelend genoeg. Dan wil je niet ook nog eens lang wachten totdat het ook verzekerings-technisch geregeld is. We zorgen dan ook voor een snelle schadeafhandeling, inclusief het geld op je rekening.

Eén aanspreekpunt

Lees meer

Eén vast aanspreekpunt

Of het nu je particuliere verzekeringen betreft, je zakelijke of beide; je hebt altijd één vast aanspreekpunt. Zo weten we wat er speelt, kunnen we snel schakelen en krijg je direct een antwoord op al je vragen.

Altijd in de buurt

Lees meer

Altijd in de buurt

Schade, een ongeval of iets ergers komt nooit gelegen. Maar mocht er onverhoopt toch iets gebeuren, zijn we altijd in de buurt. Om schade te melden of gewoon je verhaal te doen. Zelfs in het weekend en op feestdagen.

Duidelijke taal

Lees meer

Duidelijke taal

In verzekeringsland heb je regels, nog meer regels en uitzonderingen op die regels. Wij laten je graag zien waar je precies voor verzekerd bent en wat er in het geval van schade gebeurt. En dat in gewoon Nederlands.

Altijd actueel

Lees meer

Altijd actueel

Je hebt binnen een goed beveiligde omgeving altijd online en actueel inzicht in al je verzekeringen. En omdat mensen en situaties veranderen, gaan we graag met je om de tafel zitten om te kijken of het verzekeringspakket nog up-to-date is.

Onafhankelijk advies

Lees meer

Onafhankelijk advies

THUIS in verzekeringen werkt samen met alle verzekeraars in Nederland. Zo kunnen we appels met peren vergelijken. En per risico en situatie op zoek gaan naar de aanbieder met de meest gunstige voorwaarden.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Nieuwsbrief particulieren

Nieuwsbrief zakelijk