“Omdat de spreekwoordelijke klik belangrijk is”

OVER THUIS IN VERZEKERINGEN

Verzekeren gaat niet over cijfers, over voorwaarden en kleine lettertjes, maar over mensen. Over hoe je woont, werkt en leeft. Over je veilig kunnen voelen als er eens iets misgaat. Over nadenken over later. En over weten dat in het geval van schade alles gewoon goed geregeld wordt. Dat is en blijft mensenwerk. En de persoonlijke klik is daarbij een absolute voorwaarde.

Kom gerust eens op de koffie
aan de Hoofdstraat 3-A in Best

Het Team

Bob van Kempen

Mijn naam is Bob van Kempen. Familieman en verenigingsdier. Fanatiek voetballer in vroegere tijden, nu vooral actief aan de andere kant van de lijn. En natuurlijk aan het stuur van THUIS in verzekeringen. Mijn energie en enthousiasme haal ik uit kleine, alledaagse dingen. Een bedankje, terwijl ik gewoon mijn werk doe. Of mensen vertrouwen geven in de keuzes die ze maken. Dat klinkt vanzelfsprekend, maar is het vaak niet.

Missie

THUIS in verzekeringen biedt verzekeringsoplossingen waarmee zowel particuliere als zakelijke klanten hun risico’s kunnen afdekken en hun toekomst veiligstellen. Vertrouwen staat centraal bij alles wat we doen. Je moet weten dat je zaken bij ons gewoon goed geregeld zijn. En daar zetten we graag net een stap extra voor.

Zo zijn we niet alleen tijdens kantooruren bereikbaar, maar vooral ook wanneer onze klanten ons echt nodig hebben. Vinden we het belangrijk dat zij weloverwogen keuzes kunnen maken, omdat ze vooraf weten waar ze aan toe zijn. En zetten we alles in het werk om ervoor te zorgen dat klanten in het geval van schade ook uitgekeerd krijgen waar ze recht op hebben. En als iets niet duidelijk is leggen we het graag nog een keer uit.

Visie

De kredietcrisis, woekerpolissen en topsalarissen hebben de financiële sector in een kwaad daglicht gezet. Het vertrouwen in de financiële dienstverlening is weg, evenals de geloofwaardigheid. THUIS in verzekeringen ziet het als haar verantwoordelijkheid consumenten en ondernemers weer vertrouwen te geven in de financiële sector. Hen te laten zien dat het ook anders kan. Transparanter, betaalbaarder en vooral ook menselijker. Met eerlijke producten en duidelijke taal.

Schade melden of
een afspraak maken?

Bel 0499 74 31 00

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Hoofdstraat 3-B in Best

Waarom kiezen voor THUIS?

Snelle afhandeling

Snelle afhandeling – Als er iets gebeurt, is dat op zichzelf al vervelend genoeg. Dan wil je niet ook nog eens lang wachten totdat het ook verzekeringstechnisch geregeld is. We zorgen dan ook voor een snelle schadeafhandeling, inclusief het geld op je rekening.

Altijd in de buurt

Altijd in de buurt – Schade, een ongeval of iets ergers komt nooit gelegen. Maar mocht er onverhoopt toch iets gebeuren, zijn we altijd in de buurt. Om schade te melden of gewoon je verhaal te doen. Zelfs in het weekend en op feestdagen.

Altijd actueel

Altijd actueel – Je hebt binnen een goed beveiligde omgeving altijd online en actueel inzicht in al je verzekeringen. En omdat mensen en situaties veranderen, gaan we graag met je om de tafel zitten om te kijken of het verzekeringspakket en de verzekeringen nog up-to-date zijn.

Eén vast aanspreekpunt

Eén vast aanspreekpunt – Of het nu je particuliere verzekeringen betreft, je zakelijke of beide; je hebt altijd één vast aanspreekpunt. Zo weten we wat er speelt, kunnen we snel schakelen en krijg je direct een antwoord op al je vragen.

Duidelijke taal

Duidelijke taal – In verzekeringsland heb je regels, nog meer regels en uitzonderingen op die regels. Wij laten je graag zien waar je precies voor verzekerd bent en wat er in het geval van schade gebeurt. En dat in gewoon Nederlands.

Onafhankelijk advies

Onafhankelijk advies – THUIS in verzekeringen werkt samen met alle verzekeraars in Nederland. Zo kunnen we appels met peren vergelijken. En per risico en situatie op zoek gaan naar de aanbieder met de beste prijs-kwaliteitsverhouding of de meest gunstige voorwaarden.