“Omdat de spreekwoordelijke klik belangrijk is”

Over THUIS in verzekeringen

Verzekeren gaat niet over cijfers, over voorwaarden en kleine lettertjes, maar over mensen. Over hoe je woont, werkt en leeft. Over je veilig kunnen voelen als er eens iets misgaat. Over nadenken over later. En over weten dat in het geval van schade alles gewoon goed geregeld wordt. Dat is en blijft mensenwerk. En de persoonlijke klik is daarbij een absolute voorwaarde.

Kom gerust eens op de koffie
aan de Hoofdstraat 3-A in Best

Schade melden of een afspraak maken

Maak kennis met ons team

Bob van Kempen, Directeur-eigenaar, Adviseur buitendienst

Mijn naam is Bob van Kempen. Familieman en gezelligheidsdier. Fanatiek voetballer in vroegere tijden, nu vooral actief aan de andere kant van de lijn. En natuurlijk aan het stuur van THUIS in verzekeringen. Mijn energie en enthousiasme haal ik uit kleine, alledaagse dingen. Een bedankje, terwijl ik gewoon mijn werk doe. Of mensen vertrouwen geven in de keuzes die ze maken. Dat klinkt vanzelfsprekend, maar is het vaak niet.

 

Stefan van Summeren, Medewerker binnendienst

Mijn naam is Stefan, woonachtig in Schaijk en fanatiek voetballer. Vorige eeuw al heb ik mijn eerste stappen gezet in de verzekeringsbranche. Daar heb ik tot op de dag van vandaag nog steeds geen spijt van. En zeker bij THUIS heb ik mijn plek gevonden. Bel je naar kantoor, dan is de kans groot dat je mij aan de lijn krijgt. En ik doe er dan alles aan om je bij onverhoopte schade, een autowijziging of andere verzekeringsvragen te helpen.

Marion van de Ven,

Hallo, ik ben Marion. Als moeder van twee volwassen kinderen heb ik geleerd veel ballen tegelijkertijd in de lucht te houden. Dat in combinatie met 25 jaar ervaring in het assurantievak, passie voor verzekeringen en een warm hart voor klantencontact, maakt dat ik dagelijks met een glimlach naar mijn werk ga. Om na werktijd heerlijk te ontspannen op de golfbaan of in de lotushouding.

Missie

THUIS in verzekeringen biedt verzekeringsoplossingen waarmee zowel particuliere als zakelijke klanten hun risico’s kunnen afdekken en hun toekomst veiligstellen. Vertrouwen staat centraal bij alles wat we doen. Je moet weten dat je zaken bij ons gewoon goed geregeld zijn. En daar zetten we graag net een stap extra voor.

Zo zijn we niet alleen tijdens kantooruren bereikbaar, maar vooral ook wanneer onze klanten ons echt nodig hebben. Vinden we het belangrijk dat zij weloverwogen keuzes kunnen maken, omdat ze vooraf weten waar ze aan toe zijn. En zetten we alles in het werk om ervoor te zorgen dat klanten in het geval van schade ook uitgekeerd krijgen waar ze recht op hebben. En als iets niet duidelijk is leggen we het graag nog een keer uit.

Visie

De kredietcrisis, woekerpolissen en topsalarissen hebben de financiële sector in een kwaad daglicht gezet. Het vertrouwen in de financiële dienstverlening is weg, evenals de geloofwaardigheid. THUIS in verzekeringen ziet het als haar verantwoordelijkheid consumenten en ondernemers weer vertrouwen te geven in de financiële sector. Hen te laten zien dat het ook anders kan. Transparanter, betaalbaarder en vooral ook menselijker. Met eerlijke producten en duidelijke taal.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Nieuwsbrief particulieren

Nieuwsbrief zakelijk

Hoofdstraat 3-B in Best