“Omdat we altijd in de buurt zijn”

Contactinformatie Thuis in verzekeringen


Wil je je verzekeringen eens vrijblijvend door laten nemen? Gewoon even kennismaken of weten wat het kost? Schroom niet en bel ons op nummer: 0499 743 100 voor een vrijblijvende kennismaking. Wel zo persoonlijk, want ook dat is THUIS in verzekeringen.

THUIS in verzekeringen
Hoofdstraat 3a
5683 AA BEST
Telefoon: 0499 743 100
Mail: info@thuis-inverzekeringen.nl

Of laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.

  Schade melden of
  een afspraak maken?

  Bel 0499 74 31 00

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

  Kom gerust eens op de koffie
  aan de Hoofdstraat 3-A in Best

  Hoofdstraat 3-B in Best

  Waarom kiezen voor THUIS?

  Snelle afhandeling

  Snelle afhandeling – Als er iets gebeurt, is dat op zichzelf al vervelend genoeg. Dan wil je niet ook nog eens lang wachten totdat het ook verzekeringstechnisch geregeld is. We zorgen dan ook voor een snelle schadeafhandeling, inclusief het geld op je rekening.

  Altijd in de buurt

  Altijd in de buurt – Schade, een ongeval of iets ergers komt nooit gelegen. Maar mocht er onverhoopt toch iets gebeuren, zijn we altijd in de buurt. Om schade te melden of gewoon je verhaal te doen. Zelfs in het weekend en op feestdagen.

  Altijd actueel

  Altijd actueel – Je hebt binnen een goed beveiligde omgeving altijd online en actueel inzicht in al je verzekeringen. En omdat mensen en situaties veranderen, gaan we graag met je om de tafel zitten om te kijken of het verzekeringspakket en de verzekeringen nog up-to-date zijn.

  Eén vast aanspreekpunt

  Eén vast aanspreekpunt – Of het nu je particuliere verzekeringen betreft, je zakelijke of beide; je hebt altijd één vast aanspreekpunt. Zo weten we wat er speelt, kunnen we snel schakelen en krijg je direct een antwoord op al je vragen.

  Duidelijke taal

  Duidelijke taal – In verzekeringsland heb je regels, nog meer regels en uitzonderingen op die regels. Wij laten je graag zien waar je precies voor verzekerd bent en wat er in het geval van schade gebeurt. En dat in gewoon Nederlands.

  Onafhankelijk advies

  Onafhankelijk advies – THUIS in verzekeringen werkt samen met alle verzekeraars in Nederland. Zo kunnen we appels met peren vergelijken. En per risico en situatie op zoek gaan naar de aanbieder met de beste prijs-kwaliteitsverhouding of de meest gunstige voorwaarden.