“Omdat later soms dichterbij is dan je denkt”

LEVENSPRODUCTEN

Sta je weleens stil bij later? En heb je het dan goed geregeld? Voor je nabestaanden of voor je eigen oude dag? We leggen je graag uit wat de mogelijkheden zijn. Waarvoor je kunt sparen, wat je precies kunt verzekeren en wat de kosten zijn. Om ervoor te zorgen dat je nabestaanden goed verzorgd achterblijven. Of zodat je zelf ook daadwerkelijk kunt genieten van het moment dat je stopt met werken.

Meer weten?

Bel 0499 743 010

Wij zijn thuis in:

  • Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen
  • Lijfrenterekeningen/-verzekeringen
  • Overlijdensrisicoverzekeringen
  • Uitvaartverzekeringen

Schade melden of
een afspraak maken?

Bel 0499 74 31 00

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Waarom kiezen voor THUIS?

Snelle afhandeling

Snelle afhandeling – Als er iets gebeurt, is dat op zichzelf al vervelend genoeg. Dan wil je niet ook nog eens lang wachten totdat het ook verzekeringstechnisch geregeld is. We zorgen dan ook voor een snelle schadeafhandeling, inclusief het geld op je rekening.

Altijd in de buurt

Altijd in de buurt – Schade, een ongeval of iets ergers komt nooit gelegen. Maar mocht er onverhoopt toch iets gebeuren, zijn we altijd in de buurt. Om schade te melden of gewoon je verhaal te doen. Zelfs in het weekend en op feestdagen.

Altijd actueel

Altijd actueel – Je hebt binnen een goed beveiligde omgeving altijd online en actueel inzicht in al je verzekeringen. En omdat mensen en situaties veranderen, gaan we graag met je om de tafel zitten om te kijken of het verzekeringspakket en de verzekeringen nog up-to-date zijn.

Eén vast aanspreekpunt

Eén vast aanspreekpunt – Of het nu je particuliere verzekeringen betreft, je zakelijke of beide; je hebt altijd één vast aanspreekpunt. Zo weten we wat er speelt, kunnen we snel schakelen en krijg je direct een antwoord op al je vragen.

Duidelijke taal

Duidelijke taal – In verzekeringsland heb je regels, nog meer regels en uitzonderingen op die regels. Wij laten je graag zien waar je precies voor verzekerd bent en wat er in het geval van schade gebeurt. En dat in gewoon Nederlands.

Onafhankelijk advies

Onafhankelijk advies – THUIS in verzekeringen werkt samen met alle verzekeraars in Nederland. Zo kunnen we appels met peren vergelijken. En per risico en situatie op zoek gaan naar de aanbieder met de beste prijs-kwaliteitsverhouding of de meest gunstige voorwaarden.